Tre adventskalendrar att se fram emot 2020

Nu är det bara (?) 7 månader kvar till julafton 2020, men innan dess har man adventskalendrar att se fram emot. Väntan tills det är dags att öppna första luckan i sin adventskalender är ju bara 6 månader.

Varje år kommer nya adventskalendrar för vuxna ut, det finns verkligen kalendrar för alla olika smaker och intressen – numera finns det allt från choklad och lakritskalendrar till julkalendrar med färgglada strumpor, modellbilar att bygga ihop och erotiska kalendrar.

Här kommer tre trender kring adventskalendrar för vuxna som vi tror blir starka i år:

1) Smaksatt choklad och lakrits

Precis som förra året kommer vi få se nya adventskalendrar från godis- och lakritstillverkare som Johan Bülow och Lakritsfabriken.

Lakritskalendrarna kombinerar lakrits med choklad och olika bär, kryddor och smaker för att få fram nya spännande smakkombinationer.

I lakritskalendrarna får man 1 eller 2 lakritsbitar att öppna i varje lucka. En till dig – och en bjudbit.

➡️Se alla nya lakritskalendrar här.

2) Erotiska adventskalendrar – heta nyheter i år

I en tid då många stannar hemma och tillbringar mycket tid med sin partner vill många prova på någonting nytt i sängkammaren.

En erotisk adventskalender ger möjligheten att prova på nya spännande vuxenleksaker och aktiviteter tillsammans.

I år kommer vi få se nya erotiska kalendrar från Sinful, Amorelie, Mshop med flera. Kalendrarna har allt från oskyldiga underkläder till mer vågade leksaker.

➡️Spana in årets erotiska adventskalendrar här.

3) Nischade adventskalendrar för vuxna

Dessutom kommer vi säkerligen få se fler nischade adventskalendrar för vuxna.

Förra året kom det bl.a. ut popcornkalendrar, sminkkalendrar, strumpkalendrar, pusselkalendrar och kalendrar med skäggvård.

I år, 2020, kommer vi säkerligen få se ännu mer sådana kalendrar då trenden med adventskalendrar för vuxna är fortsatt stark.

➡️Spana in alla årets nya adventskalendrar här.